כשעגבניות שום ופלפל חריף נפגשים
לפעמים בשביל סלט טוב לא צריך לעבוד קשה או ליסוע למסעדה טובה מספיק שיש לכם את המצרכים במקרר 15 דקות של עבודה ויש לכם אחלה סלט....
אז לסלט הזה יש כמה שמות כמו "סלט ערבי" או "סלט עגבניות חריף" וגם שם מיוחד "סלט דודו" ממסעדת הדגים אידי דגים באשדוד(עירי היפה) על שם חבר שלו בשם דודו שהיה מגיע למסעדה ומבקש שיכינו לו סלט עגבניות חריף כמו של אמא שלו...ומאז קוראים לו סלט דודו.
המיוחד בסלט הזה זו פשטות ההכנה שלו אז קדימה בואו נתחיל !
קחו 2-3 עגבניות (עדיף עגבניות תמר) ניתן גם עגבניות שרי השרו אותם כמה דקות במים חמים על מנת להסיר את הקליפה בקלות,סננו את המים מהעגבניות הסירו את הקליפה, חתכו את העגבניה לקוביות קטנות ,פזרו בצלחת להגשה(ההגשה היא חלק מהסלט) מוסיפים פלפל חריף,שום ,שמן זית לפי הכמות שאתם אוהבים פזרו מעל הסלט מלח בעדינות על כל חלק בסלט ומעל הכל פזרו כוסברה וקיבלתם סלט עגבניות עצבני. רצוי להכין לפני האוכל ותנו לו לנוח 15 דקות לפני שתגישו אותו,ואת הרוטב שישאר לכם תוכלו לנגב עם איזה פוקצ'ה חמה או חלת השבת .
והמלצה קטנה שלי קחו איזה צ'ייסר אוזו או ערק והרימו לחיים טעמו של האניס מוסיף ואולי תרגישו שאתם באחד מחופי יוון.
אז שיהיה לכם בתאבון ואשמח לדעת איך יצא לכם :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה